111 nap – Számottevő számok

2011.10.30.

Igen, már ennyi idő telt el a nyári IMP2.0-ás szezon kezdete óta. Hol tartunk, mi történt eddig, mit mutatnak a nyers számok? Válaszok lapozás után!A honlap

regisztrált felhasználók a honlapon: 174 fő (átlag napi 1,5 fő regisztrál)
átlagos egyedi látogatottság: 54 fő/nap
legnagyobb egyedi látogatottság: 103 fő (szeptember 13.)
posztok száma: 53 db (átlagosan kétnaponta új cikk)
kommentek száma: 423 (posztonként átlag 8)


leglátogatottabb posztok

legtöbbet kommentált posztok

1. Szeptemberi váci verseny (56)
2. Októberi budaörsi verseny (33)
3. Júliusi nyereményjáték (28)A versenyek

Négy verseny zajlott le eddig (már csak egy hét, és itt az ötödik!), ezeken átlagosan 8 fő vett részt.

Vác, szeptember, Babérkoszorú 7 fő (ny.: Szántó Roland)
Budaörs, szeptember, Homo Novus 9 fő (ny.: Szántó Roland)
Budaörs, október, egyedi 7 fő (ny.: Pál András)
Vác, október, Lepecsételt Urnák 8 fő (ny.: Szántó Roland)

A Szenátus létszáma: 12 fő
Új tagok a Szenátusban: 6 fő
-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

Kommentek száma - 5

2011.11.07. 20:00:19
Ave!

A december 10-ét mindenképpen megoldjuk, vihetünk demó paklikat kipróbálásra, kirakatot, plusz szabálykönyveket, szórólapot, stb.
Szervezd le nyugodtan, mail-ben tudunk egyeztetni, a kérdőívek alapján biztos hogy a régi motorosok közt is lesz érdeklődés :)

Köszi a szervezkedést!

2011.11.06. 23:44:19
Sziasztok!

Bocsi IMP Csapat, nem olvasok fórumot, néha-néha belekukkantok, és mostanság elkerülte a figyelmemet az oldal is, mert megannyi más esemény összejött (emiatt versenyre sem tudok elmenni).
Engem leggyorsabban e-mailben tud bárki elérni (radi.attila@gmail.com), ezt mindig nézem, és mindig válaszolok rá belátható időn belül.
Hogy most milyen lesz a saját időbeosztásom az tény és rejtély még számomra is, de kéne tartani decemberben egy versenyt tutorial jelleggel a Schönherz-ben. Ugyanis engem is baromira érdekel, hogy mennyit kell szaladgálni az adminisztrációért :D
Nem ígérek semmit, de egy december 10.-ei időpont jó lenne? Mert ha igen, akkor elkezdek pattogni, mint a bolhafing az ügy érdekében :)

Üdv
Attila

3. Bandi
2011.10.30. 16:50:18
Amiről régebben talán szó esett, szerintem lassan befog igazolódni. Kifognak alakulni (remélhetőleg) a versenyhelszínekhez kötődő tagok, illetve létszám. Amihez még kevés a két szervező-két helyszínes verseny, ezért egyenlőre mindenki ment mindenhova, egyrészt a verseny és a játékszeretete miatt, másrészt a versenyek ,,ritkasága˝ végett.
A budaörsi team, napokban sokat vitatott és átbeszélt problémákat boncolgatott, boncolgattunk.
Mindenkit arra bíztatnék, hogy most budaörsön, aki csak teheti és kedve tartja, csinálja meg a bírói vizsgát (és innen csak pár kérdést nézzen meg, hiszen amire azt írták hogy helyes válasz, nem biztos hogy mégis az :D )!
Továbbra is azt vallom, hogy kevés a verseny, illetve a szervező/helyszín. Azt is tudom, hogy amint gyarapodunk tagokkal (legalább is ami minket illet), egyre problémásabb lesz eljárkálni egy-egy kívűleső versenyre. És így tényleg kifognak alakulni saját csapatok, és versenyszereplők, kevés átfedéssel. Ami összefogja hozni a jónépet, azok a kiadói versenyek lesznek. Én személy szerint tartottam magamat ahhoz, hogy kb mindegy hol van verseny, megyünk. Ez mostanra átbeszélve, már nem valószínű hogy így lesz, a sok meghatározó indokot most nem sorolnám fel, elég csak egyet: az anyagiak, a többi talán vitaindító lenne, amit szeretek, de bomlasztó :)
Remélem, boldog-boldogtalan eljön budaörsre most, és ott átlehet beszélni minden továbbit! Legyen most ez a cél, a továbbiakat ott megvitatjuk, csak gyorsan zavarjuk le a versenyt :D

2011.10.30. 08:32:54
Nem bánjuk, sőt :) Ezért is készült nektek ez a ténytár.

Bevallom, mi már feladtuk az újonnan regisztrálók fel-, majd eltűnésének titkának megoldását. Nem tudjuk a választ. Néha befut egy-egy e-mail, vagy néhány paklis rendelés, ennyi a történet.
Van már kezdő játékosoknak fül (itt baloldalt), felugró ismertető ablak, kiemelt hírek, belső körlevél, hírlevél, folyamatosan frissülő hírek posztok - egyelőre több ötletünk nincs. (Illetve jön hamarosan a honlapra néhány fejlesztés: fórum rangok és utolsó hozzászólások jelzése a könnyebb navigációhoz)

Szeptember-októberben szerintem rengeteg dolog történt, inkább az innen való továbblépés lesz nehéz, erről írtam pár cikkel lejjebb (Csapongó gondolatok).

- elindultak a versenyek (havonta kettő is)
- megvalósult az első IMP reklámkampány (lfg.hu, társasjátékos oldalak, thrillion.hu), ilyen régen egyáltalán nem volt
- leszerveződött a kiadói verseny
- jártunk Vácon, megyünk Budaörsre
- felállt egy teljesen új Szenátus, aminek a fele nem is volt tagja a réginek, ez hatalmas siker
- új plakátok készültek


A fórumon Bandi jelezte a pesti versenyszervezésre való segítségét Domival együtt (ezek szerint elkerültétek egymást), az már más kérdés, hogy erről aztán vitáztunk itt az egyik posztnál, és Pest környékén eléggé telítettnek tűnik a versenynaptár.

Ide kapcsolódik, hogy (most nézem) huszadikán írtunk neked mi is a kért plakátok ügyében (meg itt a fórumon is), ez úgy látszik nem ért el hozzád, küldöm újra a levelet!

Bírói vizsgát bármelyik versenyen tehetsz, akár jövő hét szombaton is, ha alaposan ismered a szabályrendszert, akkor 5 perc az egész:) Paklidhoz pedig szerintem szívesen kölcsönad bárki jó pár lapot, főleg, hogy a versenyek is úgy szerveződnek, hogy kevés lapból is eltudjon indulni bárki (volt eddig gyakori-nemgyakori, frissen bontott, két laptípuso

2011.10.30. 02:30:44
Sziasztok!

Bocsi srácok, de ha nem bánjátok írnék némi kritikát :) A számok mögött nem tudom, hogy mennyi aktivitás rejlik, mert oké, valaki regisztrál, néha benéz és ennyi, attól még játszani nem fog.
Ami egy kicsit szembeötlő nekem, hogy kicsit úgy érzem szeptember óta nincsen számottevő változás (javítsatok ki, ha tévedek!). Én több dologban is felajánlottam a segítségemet, és a lehetőségeket bemutattam, de én úgy látom, hogy ez ügyben semmi előrehaladás. Ha találtatok jobb lehetőségeket, mint amiket elmondtam, akkor elnézést kérek. De nekem van egy olyan tippem, hogy nem kaptok ezekből olyan sokat...
Na most a dolog ott bonyolódik, hogy én még most is nagyon szívesen segítek amiben tudok, csak sajnos egyre több dolgom van. De én még most is azt mondom, hogy meg lehet okosan oldani a dolgokat. Én például azt furcsállom, hogy senki nem jelentkezett nálam, hogy szeretne Budapesten versenyt szervezni és nézzek utána már a dolgok részleteinek, hogy pontosan mit lehet tenni (eddig csak lehetőséget mondtam, konkrétumot nem). Amúgy meg tudtommal nem szervezhetek versenyt, mert nincsen bírói végzettségem, ezért kéne valaki, aki a főrendező posztot elvállalná.

Várom a további fejleményeket! Sajnos időm, de inkább paklim nincs arra, hogy letoljam a képemet egy versenyre :)

Üdv
Attila