Budaörs, szeptember 18. - Homo novus

2011.09.18.

Újra harcban a légiók! Lapozás után a budaörsi Homo novus verseny eseményei következnek, egyenesen a résztvevőktől. Köszönjük a szervezést, a részvételt mindenkinek! Pakli leírások, versenybeszámolók!

-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

Kommentek száma - 7

2011.09.21. 00:00:46
Felkerült a frissített Szenátus listája:
link
6. xydan
2011.09.19. 20:05:13
Hát azért remélem, hogy látsz még ilyet, biztos leszünk ezután is összesorsolva!

Én játszottam Norbi ellen, de könnyebb lenne azt felsorolni, hogy mi nem volt a paklijában, mint azt, hogy mi volt benne.
De azért nem akarok az övére szavazni, majd ha fent lesz a lista, akkor nézzük végig az összeset és úgy döntsünk rendesen. Az övé meg merüljön
5. Bandi
2011.09.19. 01:48:37
ja...te XXXX... ezer helyen szerepel itt is a telefonszámom XDXD
4. Bandi
2011.09.19. 01:46:45
Köszönöm szépen a részvétet, és a meglepetés vendégünket is! :), kérlek titeket, valaki írja már meg ádám norbi mikkel játszott mert a jó ég tudja, de olyan érdekes volt az egész, jobbnak látta mindenki nem is kérni tőle paklilistát XD
De látatlanba, az biztos elég kreatív lehetett, csak az nem adott sok babért, szóval én rá szavazok :D
Alszok egy nagyot, és holnap v hnaputánra fentlesznek a paklilisták/eredmények, stb.
Roland-Anikó!
Baxki...sosem láttam még hasonló végjátékot mint a tietek, és szerintem már nem is fogok... azóta kivagyok, grat mindkettőtöknek!
Menni fog ez A
2011.09.18. 20:25:49
Xydan igen a második meccsen nem akart jönni hispánia, legalábbis nem elég korán. :) Nincs baj azzal ahogy játszottál a már rutinos rókákat még jobban kell büntetni, mert neki illő tudnia mit hogy kell csinálni. Mindenki hibázik de ez nem is baj. :) Nagyon jól játszottál, rendszeresen igazolod hogy nem csak a férfiak érvényesülhetnek az ilyen játékokban, s a comitia 2. hely sem véletlen. Ezen a c/uc-n megtanultam tisztelni a gyűjtemény erejét :)
A saját paklimról meg annyit, hogy levonva a verseny tanulságait már alakítanék rajta, de rendkívül színes és jó hangulatú meccseket játszottam, bivaly koncepció ez a hispánia-histrio-retriarius, nem bánom hogy erre váltottam ma
2. xydan
2011.09.18. 20:08:37
Folyt. köv.
...F.epéje. Kijátszottam a Bissust, ő az F.epét. ÉS! buktam a bfp-t is! Mindet! Ezt ki tudta? Maradtam kör végén én is 8 bk-n.
Ezután persze meg az nyer, aki legelőször játszik ki bk-s lapot. Mivel nincs bfp-m esélyem sincs! Utálom ezt a szétlövéses szabályt!
Meg azt, hogy hülye vagyok! Pedig Roland még a köreink előtt mondta is, hogy figyeljek az epére, mert bfp-t is buktat.

Így megint a második lettem. Gratulálok Roland! Szép volt és sokkal korrektebbül játszottál, mint én, mert én semmit sem engedtem vissza és gonoszkodtam. De mások ellen is mindig így játszok!
Sajnálom a paklimat, mert méltatlanul hagytam cserben. Ő megérdemelte volna, hogy nyerjen. De talán legközelebb!

Köszön a rendezőknek és a résztvevőknek, mert ez igen jó hangulatú verseny volt.

Ja és nem szavaztunk, hogy kié a legkreatívabb pakli! Ádám Norb
1. xydan
2011.09.18. 19:58:03
Sziasztok!

Hát írok versenybeszámolót, mert még friss az élmény és még mély a seb:)
Még mindig szivárog a vér! Nem tudom, hogy élem túl! :)

Egy tárgy paklival mentem, amiben kétféle lap is biztosította a nyerést: Gyűjtemény és Pun kereskedő. Emellett rengeteg 1bfp-s tárgy, amiknek a képességük is azért jó. Gondolom a listát majd Bandi felteszi.

1 kör: Meglepetéses Ádám Norbi ellen, akiről nem is tudtuk, hogy jön. Ellene könnyen nyertem kétszer, mert azt hitte, hogy hagyományos verseny lesz, ezért több pakliból állította össze a gyak-nemgyak pakliját:) Egy jelenet volt viccesebb, nekem lent volt több gyűjteményem, az ő kezében egy faltörő kos, valamiért áldozatot dobott, hát nem azt húzom ki? De!

2. kör: Viki ellen. Ő azzal a hadsereg paklival jött, ami ellen a napokban már teszteltem vele a sajátom. Szerencsémre én nagyon jókat húztam. Side-olás után ő egyszer kitette a Ktészphoni palotát, de lent volt négy Bissusom és 3-4 Örökségem, szóval emiatt nem tudta bedobni, mert eddigre már 25-27 körül jártam. Utána Pun kereskedővel nyertem is.

3. kör: Roland ellen játszottam, mert a sors vicces!
Első körben kihozta a Histrio-Külső Hispánia kombót, elég hamar bedobtam, mert tanultam a múltkori hibámból: ha esélytelen, ne húzd az időt. Következő körben gyorsan kiterültem, direkt rámentem, hogy mindent játsszak ki, mielőtt ő épül ki. De szerintem nem is volt K.Hispániád, nem Roland?
Na az utolsó kör, szétlövéses, mert 7 perc volt rá. Ő az utolsó körében rám tesz Martalékot és egy Fekete epét. Állás: Roland 8 bk, én 10 bk. Marad 2 bfp-je, kérdem tőle, hogy van-e még egy F.epéje, mondta van. Átadja a kört. Volt a kezemben két Skorpió, húzok egy Bissus-t, már volt lent kettő és kettő Gyűjtem