Első lépések

2011.07.12.

Az IMP2.0 sikerétől függetlenül a következő néhány dolog mindenképp elindul a játék háza táján, elsősorban egyelőre a honlappal a középpontban:

  1. Számos cikk várható, hetente nagyjából kettő, a következő témakörökben: lapelemzések, paklileírások, retro cikkek, játék elméleti fejtegetések, hírek, laplisták, beszélgetések, interjúk

  2. Szervezünk egy körülbelül őszre datálható beszélgetős-játszós-IMP bemutatós-egyéb játékokkal kiegészített egész napos programot, akár versennyel összekötve

  3. Megnyitjuk a webboltunkat, ahol újra lehet paklikat vásárolni. Kellemesen megdöbbentő árat fogunk kitalálni.

  4. Aktivitástól függően, de terveink szerint minden nap kiteszünk majd valamilyen játékos posztot, ahol a nyertes IMP csomagot nyer, melyet az őszi programon vehet át.

  5. A honlapra - várhatóan hetente - a játékhoz csak szűkebben kapcsolódó cikkeket is tervezünk, ezáltal ravasz mód megpróbálunk szélesebb közönséghez is eljutni.

  6. A fórumon folyamatosan jelen leszünk, az érkező kérdésekre és javaslatokra a megszokott módon a lehető leghamarabb reagálunk

  7. A játék Facebook-os oldalát folyamatosan frissítjük, hírekkel, érdekességekkel

-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

Kommentek száma - 3

2011.07.12. 16:44:27
Bemutatón bevallom mi is gondolkodtunk, még nem tudom, hogy miként lehetne a legjobban megszervezni, de ha lesz ilyen, akkor mindenképpen kitesszük hírként.

Példajáték, ez jó ötlet, köszönjük! Egyébként készülünk jó pár kezdőknek szóló cikkel, amikből átlátható lesz az egész játékmenet. (Persze játszva megtanulni a legegyszerűbb, egy-két parti után már gyakorlatilag teljesen egyértelművé válik minden)

Az egyéb cikkeknél az IMP flavor sorozat felélesztése van tervbe vé
2011.07.12. 16:38:37
Hali! Nem tudom merre laksz, de ha minden jól megy vácon hamarosan megtekinthető lesz a játék élőben egy ottani kártyaboltban, akár versenyek akár csak haveri játékok alkalmával, s remélhetőleg re
2011.07.12. 15:05:52
Sziasztok!
Tervezitek a játékot bemutatni valahol vagy legalább az oldalra kitenni egy példajátékot? A szabálykönyvben nem találtam ilyet, így viszont kicsit nehezen érthető egy-két részlet.
Az egyéb cikkekről lehet tudni már valamit, hogy milyenek lesznek?

Sok sikert