Hírek – Az IMP világa

2011.07.21.

Eltelt az IMP2.0 első tíz napja. Nagyjából azt történt, amit vártunk, de megosztjuk veletek is a tapasztalatainkat, érdekes dolgokat mutatnak a számok! Statisztikázás minden mennyiségben!Az újrázás elsődleges kritériumának azt szabtuk magunknak, hogy a régi törzsjátékosainkhoz jusson el a dolog híre, ez úgy érezzük teljesült. A 15-20 fős törzsgárdából majdnem mindenki jelezte, hogy tud róla, és ezúton is köszönjük a kivétel nélkül biztató, segítő hozzászólásokat, leveleket, telefonokat!

Új érdeklődők terén már nem ennyire derűs a kép, persze ezt nem is vártuk az első szakaszban. Biztató jel, hogy a fórumon is megjelent néhány általunk egyáltalán nem ismert név, és a Facebook profilunk is jó ütemben növekedett eddig, de ezen a téren lesz szükség érzésünk szerint a legtöbb munkára.

A honlapon eddig a tervezettnek megfelelően jöttek ki írásaink, a számok alapján jóval többen látogatnak minket, mint ahányan jelzik, ezen is szeretnénk javítani.

9 poszt jelent meg szerda éjfélig, ezeket átlagban 112 egyedi látogató olvasta el, vagyis kattintott rá.
A legnépszerűbb posztok a Nyereményjátékok, az IMP doboz beharangozója és az Előszó volt.
178 egyedi látogatónk volt, ebből 51 látogató vált rendszeres (mind a tíz nap az oldalra kattintó) állandó látogatóvá.
Fele ennyi játékossal, fórumozóval már kiegyeznénk egyelőre :)
Az oldalra az új érában eddig 14 új tag regisztrált, közülük néhányan nagy örömünkre adtak is hírt magukról, a többiek sajnos eltűntek a regisztráció-belépés-hozzászólás Bermuda háromszögében.

Versenyről, bemutató játékról eddig hatan érdeklődtetek nálunk komolyabban (avagy, a mi értelmezésünkben ennyien lennétek biztosan ott, ha lenne), ez már közel van ahhoz a számhoz, ami elgondolkodtató. Persze ezt a számot főleg a régi játékosok hozták, így erre a területre is nagy hangsúlyt kell fektetnünk.

A komolyabb fejlesztés, versenyszervezés, új kiegészítőn való elgondolkodás szempontjából kulcsfontosságú IMP2.0 dobozból eddig 3 és fél kelt el, ha ez a tíznapos átlag megmaradna, akkor szép ősz elé néznénk.


Ezek az adatok természetesen nem tükrözik teljességében a helyzetet, de úgy gondoltuk érdekesek lehetnek, elgondolkodtatóak és talán segítenek abban, hogy együtt töprenghessünk egy kicsit.
Titkaink nincsenek, ez a játék magáról a játékról szól.
Azt szeretnénk mi is, amit ti is, hogy az IMP mindannyiunk közös játéka legyen, sok játékossal, izgalmas versenyekkel, ötletes új kiegészítőkkel. Régi játékosaink tudhatják, hogy mindig is hobbyként foglalkoztunk az Imperátorral, munka után, szórakozásból, szabadidőnkben működettük, és ez most sincs másként.

Nagyjából itt tartunk most, tíz nap után, meglátjuk mire jutunk.

/a rovatot terveink szerint időnként elővesszük, hírt adva az IMP aktuális helyzetéről/ 
-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

Kommentek száma - 4

2011.07.23. 22:13:31
szeptembertől beindulna vácon a Tárnábana játék ill amint lesz info a versenyszervezés feltételeiről valamint díjjazási rendszeréről akár a versenyzés is, kérdés mekkora lesz ott az érdeklődés, ill. hogy a pesti emberkék közül ki veszi a fáradtságot,
3. hozsi
2011.07.23. 16:08:00
˝Versenyről, bemutató játékról eddig hatan érdeklődtetek...ez már közel van ahhoz a számhoz, ami elgondolkodtató˝

Két másik (erősebb, népszerűbb, régebbi, etc.) kártyára van rálátásom, azok vidéki versenyein 8-10 fő az átlag, a 6 biztos versenyző nem is rossz. 20 aktív játékost találjatok az már hozza több
2011.07.22. 22:31:23
lájkolom a lájkod. XD
1. Bandi
2011.07.21. 16:42:21
like :)