IMP: GYÍK

2011.07.30.

A rengeteg bíztató, segítő és kellemes hangú megkeresés mellett bizony leszedtétek rólunk néhányszor a keresztvizet is az elmúlt három hét során, ami nem baj, így lesz kerek az egész. A felmerült kínosabb kérdések elől sem futamodtunk meg, de csokorba gyűjtve is válaszolunk rájuk!

Mikor lesz új kiegészítő?
Több helyen is leírtuk, egyelőre azon vagyunk, hogy másfél év szünet után felmérjük van-e igény a játékra. Amint úgy látjuk, hogy összegyűlt egy megfelelő méretű játékos csapat mi szívesen belevágunk egy új kiegbe.

Miért nem aktívabb a fórum?
A honlap statisztikáiból rengeteg adatot látunk, azt is, hogy sokkal többen olvassák, mint ahányan hozzászólnak a dolgokhoz. Az okát mi sem tudjuk, legfeljebb tippjeink vannak. Más kártyás oldalakon a hozzászólásokat többnyire a versenyek generálják, talán itt rejtőzik a megoldás.

Négy nap múlva válaszoltatok az e-mailemre.
A játékot hobby alapon indítottuk újra, és főleg az első héten nagyon sokan kerestek minket. Igyekszünk rögtön válaszolni mindenkinek mindenre, de mellette dolgozunk is, vagy olyan dolog van az e-mailben, amit meg kell beszélnünk válaszadás előtt, ilyenkor előfordulhat ennyi csúszás.

Most akkor kik csinálják az IMP-et?
Zsolt és HS képviseli az állandóságot, ezen kívül még két lelkes tettestárs szállt be a szervezkedésbe, cikk írásba, honlap fejlesztésbe, ötletelésbe.

Mikor lesznek versenyek?
Mi jelenleg a szervezésre fektetjük a hangsúlyt, de minden segítséget megadunk bárkinek, aki versenyszervezésre adná a fejét. Erről készült is egy leírás, de nyugodtan kereshettek is minket.

Régen volt pénzdíjas verseny, és több paklinyi támogatást kaptak a szervezők.
Ez hibás koncepció volt véleményünk szerint, inkább az IMP népszerűsítésére kellett volna fordítanunk az erőforrásokat, most ezt az utat választottuk. Minden bevétel automatikusan a játék reklámozására megy.

Új játékosok nélkül nem fog menni.
Ebben teljesen egyetértünk, éppen ezért erre irányul minden ténykedésünk. Nem kell drasztikus számra gondolni egyébként, a cél jelenleg 20-25 aktív játékos, erre látunk esélyt. Nyilvánvalóan van olyan lehetőség is persze, hogy nem lesz elegendő érdeklődés.

A honlapra ígért fejlesztések mikor valósulnak meg?
Folyamatosan négy-öt tennivalónk fut most egyszerre, és mivel szabadidőnkben tudunk foglalkozni mindennel, így kénytelenek vagyunk rangsorolni ezek közt. A honlap fejlesztése folyamatosan történik (lap feltöltés, optimalizáció, kereső motor, menüpontok áthelyezése, FB panelek - ezek mind mostanában történtek például).

Webshop lesz? Legalább adjátok meg az esélyt a vásárlásra :)
Készül a webshop, de több okból is macerás a beindítása, nem ígérek inkább semmit e téren, rajta vagyunk az ügyön.

Ha megint csak tíz játékos lesz a versenyeken, az unalmas.
Szerintünk legyen tíz, az már egy kellemes délután. Megnéztem az összes jelenlegi kártyajáték utóbbi fél éves versenylétszámát, és a tíz nevező egy-két kiemelt versenyen kívül mindenhol jónak számít, érdemes a realitások talaján maradni ezügyben.

Mik a terveitek, hogy beinduljon a játék, úgy mint régen ment?
Szeretnénk, ha annál jobban menne! A terveinkről folyamatosan írunk itt a honlapon is, de leegyszerűsítve: jelenleg azt próbáljuk felmérni, hogy egy-kettő, öt-tíz, vagy ennél több játékos érdeklődik az IMP iránt. Az ősz elejére ez mindenképpen ki fog derülni, akkor tudunk ennek ismeretében dönteni a hogyan továbbról.
-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

Kommentek száma - 3

2011.08.01. 22:34:53
Ennek spam védelmi okai vannak.
Ezekben az esetekben az impero.hu oldalt nézitek, és ott léptek be. A felső Imperátor logóra kattintva viszont a www.impero.hu oldalra kerültök, ahol pedig nem vagytok belépve.
Érdemes az oldal látogatásakor egyből az logóra kattintani vagy pedig egyenesen a www.impero.hu oldal
2011.08.01. 22:18:44
Nekem is előfordul, meg Kisujj is említette ezt.
1. iPedro
2011.08.01. 22:00:10
Nekem például elég macerás kommentelni, először belépek simán a belépéssel, aztán ha elolvasok egy cikket és hozzá akarok szólni akkor megint belépni, az visszadob a főoldalra, akkor megkeresem a cikket, és akkor írhatok. Ez a probléma másnál is fennáll, vagy az én szerkezetemben van a hiba (nem lepődnék meg hogyha