Karácsonyi akció Caesar ajánlásával!

2011.12.05.

Bár a hó még sehol, de azért legyünk tisztában vele: közeleg a karácsony! Az IMP csapat jólelkű Mikulása lélegzetállító akcióval készül kis közösségünk első ünnepére!


Meglepheted akár magad is néhány vadonatúj ritkával, de ha társasjáték vagy kártyakedvelő ismerőseidnek gondolkodsz valami frappáns ajándékon, akkor is jó helyen jársz!

Ajánlatunk Jupiter trónszékének magasságában lebeg, akciónkban most minden termékünkre 30%-os kedvezményt adunk!   Ha egy igazán elegáns ajándékot szeretnél, amivel már a bontogatás utáni percekben is indulhat a játék, akkor választhatod az IMP2.0 alapdobozt, melyben mindent megtalálsz, amivel az Imperátor azonnal elkezdhető!

9000 Ft helyett, most csak 6300 Ft-ért!


Ha kedvcsináló jelleggel ajándékoznál, akkor válaszd az Imperátor alapcsomagot, aminek segítségével könnyedén megtanulható és megismerhető a játék, s ha tetszést arat, akkor egyszerű lesz a továbblépés a kiegészítő felé!

750 Ft helyett, most csak 525 Ft-ért!
(5 paklinként egy Prémium lapot adunk ajándékba!)


  Haladó játékosoknak (vagy magadnak) tökéletes ajándék lehet a Vénusz és Mars népe kiegészítő, amiben több száz új lap egészíti ki az Alapkiadásban szereplő koncepciókat. Számtalan új Hadsereg, Tartomány, Csatatér és neves Személy színre lép.

750 Ft helyett, most csak 525 Ft-ért!
(5 paklinként egy Prémium lapot adunk ajándékba!)


Gyűjteményed már jóformán kész, de még akadnak benne hiányzó lapok? Válaszd a Válogatott kiadást, amelyben az Alapkiadás és a Vénusz és Mars népe kiegészítő legjobb lapjait gyűjtöttük csokorba! 13 lap a legeslegjobbak közül!

350 Ft helyett, most csak 245 Ft-ért!
(10 paklinként egy Prémium lapot adunk ajándékba!)


  Apróság ugyan, de roppant hasznos, ha játék közben előre kikészített IMP tokeneket használhatsz jelzőkként. Plebs, rabszolga, tárgy vagy Spartacus rajongó ismerősöknek kiváló ajándék!

750 Ft helyett, most csak 525 Ft-ért!
(A csomag tartalma 30 darab IMP token)Az akció december 5-től december 20-ig tart.
(Ha bármilyen kérdésed lenne, akkor az info@impero.hu mail címen teheted fel nekünk! A megrendeléseket az igénylést követő nap postázzuk, a postaköltséggel kiegészített vételárat utánvétellel egyenlítheted ki.)
-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------