Születésnapi verseny - november 5.

2011.10.23.

Amiről azt hitted már sosem fog kiderülni: most fény derül a titokra. Gyere el, mindenképpen várunk, mert Imperátor születésnapi versenyt idén már biztos nem rendezünk!Hivatalos kiadói verseny - Epikus Pax Romana

Az ütközet időpontja:
november 5. szombat, 11 óra (11-től regisztráció, 12-kor kezdés)


Csatatér:
Lucky Seven póker klub
Budaörs 2040, Ébner köz 9.


A Hadvezér neve, elérhetősége:
IMP csapat


Versenyformátum:
Epikus Pax Romana, paklilista kötelező
Ebben a versenyformátumban kétféle paklit állíthatsz össze. Az egyik variáció, hogy a Származás nélküli lapok mellett csak Római Származású lapokat használsz.
A másik, hogy Származás nélküli lapok mellett bármilyen más Származású lapot is használhatsz kivéve a Római Származású lapokat!

Specialitás:

Minden fordulóban csak egy meccset játszol ellenfeleddel.
Egy forduló 25 percig tart.
A kezdő játékos első körében ellenfele is megkapja az első körében járó 3 Bfp-t.
Utánpótlás pakli értelemszerűen nem használható.
A Gemma és Praemium lapok nem használhatóak.Nevezési díj:
1000 Ft/fő

Díjazás:
Minden nevező után 1,5 pakli kerül a díjalapba (Alapkiadás, valamint Vénusz&Mars népe vegyesen)
Mindenki kap díjat!

Nyerhető Gemma lap:
Fércmunka és Utolsó palotaEgyéb különlegességek:

A nevezési díj tartalmaz egy ajándék Imperátor alappaklit is, melyet mindenki már a verseny kezdetekor megkap!

Ha csak érdeklődsz, akkor is gyere el, az Imperátort most ki is próbálhatod, megismerkedhetsz a szabályokkal, demó paklikkal játszhatsz!

A fordulók közti szünetekben gyors kérdezz/felelek játékokat tartunk apró nyereményekért cserébe, érdemes átnézni a ritkán használt lapokat (akár más szemmel is, mint ahogy eddig nézted őket)!

Lesz tombola, és klasszikus Zsákban a macska!

Jupiter személyes közreműködésével mindenki meg fogja tudni, hogy kihez áll legközelebb az ókori Róma nagyjai közül!

Kérdőív kitöltésével formálhatod a játék jövőjét!
-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

Kommentek száma - 14

14. rowland
2011.11.04. 18:21:01
Oké csak nem volt egyértelmű. köszi

2011.11.04. 16:30:25
A kezdő játékos első körében ellenfele is megkapja az első körében járó 3 Bfp-t.

Nem. Az első körben mindketten megkapjátok a 3 Bfp-t, aztán az ellenfél passzol, én jövök, és itt már nem kapok Bfp-t, hiszen az első köröst már megkaptam korábban én is.


Azért tettük be ezt a módosítást, mert itt csak egy meccs lesz, így a kezdő játékos előnye csökken valamelyest. (Mondjuk lehoz egy Heródest, amit rögtön lőhetek, vagy Rágalommal elkapom)

12. rowland
2011.11.04. 15:16:39
Annyi kérdésem volna, hogy ha a kezdő játékos körében megkapom a 3 bfp-t én is, majd lepasszolja a kört, akkor a köröm elején ismét megkapom a 3 bfp-t? Ergo nekem lesz 6 bfp-m, a kezdő játékosnak meg 3 ha nem költi el?! Ha igen érdekelne miért kell a 3 bfp a nem kezdőnek is megkapnia, mert szerintem ez túl nagy előny így?! köszi

11. iPedro
2011.10.27. 21:31:21
Azért arra figyeljünk oda, hogy a játék ne menjen az ünneplés rovására :P
És arra is, hogy a Válogatott kiadásomat hozzátok el nekem :P De olyat hogy Makedónt bontsak belőle :D

2011.10.26. 23:43:54
Remélem annál többen leszünk, hogy beleférjen a teljes körmérkőzés, mindenki reptesse körbe egy igen jó verseny hírét :)
Mivel a hagyományos 3 meccs helyett körönként csak egy lesz, így akár 9 forduló is lehetséges.
Létszám függő a dolog, majd ott döntjük el, legyünk sokan!

9. Bandi
2011.10.26. 19:47:03
kicsi az esély??? :D Amikor a flop flössömmel all in mentem, és egy gyengébb flös megadta, majd turn-riverre straigtflus-e lett... na arra van kicsi esély :D (0,08%)
Ez maximum olyan, mint vasárnap délután kisboltba lemenni, és megnézni hátha maradt még valami ehető pékárú... :D

8. iPedro
2011.10.26. 18:25:26
Róma-Cézár kombóra biztos nem kell készülni :D
Remélem tényleg sok forduló lesz, 7-8 fő esetén akár olyat is lehetne hogy mindenki játszik mindenkivel, vagy egy emberrel akár kettőt is. Szerintem egy epikus, hosszú csata után 4-5 fordulóval később újból összekerülni, majd revansot venni az előző vereségért óriási feeling lenne. Vagy Rolandot megverni a verseny elején és a végén is :D Erre mondjuk azért kicsi az esély:)

2011.10.26. 15:45:44
Születésnapi buli hangulatra törekszünk, ahol mindenki leül egy-egy szóra mindenkivel, tehát sok forduló lesz, ezért is ez a formátum.

Valahol a békebeli hangulatról szóló nosztalgiázásról is szól majd ez az egész, ezért is nem lehetnek Gemmák és Rómák: mindenki közel ugyanarról az alapról indul! (Az új Szenátus fele nem volt része a régi Szenátusnak!)

A lapkészleteket a Pax Romana ugye rögtön ketté is dobja, tehát érdeklődő ismerősöket se gond beszervezni, biztos jut nekik mindenki lapkészletéből egy paklira való lap.
Ide jön még az ajándék deck és a mindenki kap nyereményt akció is, ami plusz motiváció lehet az IMP elkezdéséhez.

Utánpótlás deck nem lesz, tehát érdemes univerzális pakliban gondolkozni, néhány elfeledett lap nagyon nagyot tud alkotni (mi már találtunk párat), érdemes a mappák mélyére túrni.

Az eddigi 4 IMP versenyen hihetetlenül sokszínűek voltak a pakli koncepciók, ez más kártyajátékoknál messze nincs így, örülünk is neki nagyon, rém büszkék is vagyunk erre, ezt a kicsit elhanyagolt Pax Romana formátum meg még tovább fogja erősíteni, ez is klassz.

Reméljük sokan jöttök/hoztok sok ismerőst, minket a váci verseny csak megerősített benne, hogy az IMP közösség minden idők minden kártyás társaságának krémje.

6. Bandi
2011.10.26. 14:34:01
Jóóóóó, hát neked könnyű, szerencselovag :D

2011.10.26. 08:52:35
szerintem jó dolog, örülök hogy kicsikartátok belőlem az X-es versenyt, erre Zsoltiék csinálnak egy olyan versenyt amin nincs! :) viccet félretéve, ez a fajta verseny sok más kártyajátékban bevált már, bár ott ilyenkor több fordulót szoktak szervezni mint ami alapból kellene, ergo ha pl 3 forduló után van veretlen akkor legalább 4-5 fordulót tartanak, és az is előfordulhat hogy olyannal játszol akivel aznap már egyszer összekerültél. Az (is) a lényege hogy nem legyen veretlen a verseny végén. Szerintem jó lesz. A bfp első körben nem hiszem hogy jó lenne?!

4. Bandi
2011.10.25. 21:08:12
Érdekesek lesznek a szétlövések :D
Én személy szerint nem örülök az egy meccses fordulóknak, nehezen kiküszöbölhető a szerencse, és nem tudom, hogy a kezdő bfp-megkapása mindkét félnek, javítja-e ezt, vagy sem.
De az biztos, hogy side-tól nem kell félnünk :D

3. xydan
2011.10.25. 05:32:11
Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz ez a mindenki ellen 1 meccs. Vicces lesz, ha rosszul húzunk:) De jó kis pörgős versenynek ígérkezik, nem?

2011.10.23. 16:19:18
hehe, bannolt gemmák Bandi OFF! :)

1. Bandi
2011.10.23. 15:33:18
grrrr :)))